Marlies Bons

Reviews

"Zo fijn om Marlies bij de bevalling te hebben gehad! Het begon natuurlijk al met alle voorbereidingen. Ze heeft super veel (medische) kennis en heeft mijn man en mij enorm geholpen met de voorbereiding richting de bevalling. Lekker duidelijk en 'down to earth'. Dit past bij ons.

Tijdens de bevalling waren wij met elkaar een fantastisch bevalteam. Mijn man heeft bijvoorbeeld het bad kunnen klaarzetten en Marlies steunde mij tijdens de weeën. Mijn man en Marlies vulden elkaar goed aan: manlief stond mij bij terwijl Marlies water over mijn rug liet stromen zodat ik het niet koud kreeg. Zo fijn! Ook hielp zij mij met het vinden van de juiste en fijnste bevalhouding. We hadden niet geweten wat we zonder haar hadden gemoeten.

Marlies heeft foto's en filmpjes (op ons verzoek) gemaakt, voor mij van ongekende waarde. Onze baby geboren zien worden in het water... Zo bijzonder om terug te zien!

Dankjewel voor alles Marlies!"
“Wat een prachtige ervaring is dit voor ons geweest en wat kijk ik er fijn op terug. Ik kan het nog steeds niet heel goed bevatten allemaal, dat komt zeker nog wel. En wat een fijne start hebben we nu met zijn viertjes, heel dankbaar voor alles. Ontzettend bedankt voor jouw aanwezigheid, steun je hebt echt het verschil voor mij/ons gemaakt. Ik voelde me enorm sterk met jullie aan mijn zijde. Ik kijk ernaar uit om je weer te zien”
“Het was zo fijn dat de zwangerschapsbegeleiding bij ons thuis was. De sfeer was meteen heel prettig. Je gaf ons het gevoel dat we het over alles konden hebben. Door jouw informatie was mijn beeld van de bevalling niet meer eng. Je hebt ons geholpen bij het verwoorden van onze wensen. Door jouw begeleiding waren we echt goed voorbereid. Toen we toch naar het ziekenhuis moesten, wisten we wat we konden verwachten. We kijken enorm fijn terug op de bevalling”
“Voordat ik een doula zocht, had ik er weleens over gehoord, maar had er vooral een spiritueel en zweverig beeld bij had. Mijn man had dit idee ook. Hij zei letterlijk: neemt ze haar glazen bol ook mee? In werkelijkheid met jou was het tegenovergesteld en heel fijn down to earth en relativerend. Mijn man komt er helemaal op terug. Met jou erbij voelde het compleet.”
“Wij vonden het een heel fijn gesprek (kennismaking) en dank dat je ons wilt begeleiden tijdens de bevalling. Ik merk dat ik al meer in de rustmodus ben geraakt en ik heb meer vertrouwen gekregen. Erg fijn”
“Dank je wel voor alle hulp. We hadden geen betere doula kunnen wensen.”